29 Mayıs 2009 Cuma

Astra H Gizli Özellikler

  • Otomatik Kilitlenme;12km/h 'in üzerinde bir hızda kapılar otomatik olarak kilitlenir.Fonksiyon açılıp kapatılabilir ve fabrikadan çıkışta aktif değildir.Orta konsolda bulunan kapı kilitleme düğmesine 3sn basılı tutun.Kapıların uzaktan kumanda ile açılmasından 5dk sonra,kapılardan biri veya bagaj bölümü açılmazsa kapılar otomatik olarak tekrar kapanır.
  • Follow me Home özelliği için;kontağı kapatın sürücü kapısını açın ardından selektör yapın aracın ön farları,geri vites ve stop lambaları 30 sn-1dk arası yanık kalacaktır.
  • Arka silecek; Arabayı çalıştırdıktan ön silecekler çalışırken geri vitese taktığınız zaman arka silecek devreye girer.
  • Uzaktan kumanda ile camların ve sunroof(mevcut ise) kapanması; uzaktan kumandanın açma tuşuna 5 saniye basılı tutunca bütün camlar ve sunroof(mevcut ise)açılır,kapatma tuşuna 5 sn basılı tutunca ise kapanır.
  • Test menülerinin açılması; Cd veya radyodayken settings tuşuna bip sesi gelene kadar basılı tutun sonra bc tuşuna basın.Tuşa her basışınızda test meüleri ekranda göreceksiniz.Bazıları;

TC-Inst: Tank hareketi anlik depo miktarı ölçümü

TC-Time: Tank ortalaması

TC-Dist: Tank durağan ortalaması

V: Current speed = Anlık Sürat

  • Park lambası; kontağı kapatıp anahtarı çıkartmadan sinyal kolunu aşağıya çekerseniz sol park lambaları yukarı çekerseniz sağ park lambaları yanar.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

benim arabam 2004 astra radyo eski tip Settings dügmesine basiyorum bip sesi geliyor ama bc dügmesi yok Bunda

Aau dedi ki...

Benim arabam 2015 opel astra 1.4 turbo sedan vites alti led lamba nasil yaniyor veya varmi bilen varmi arkadaşlar

Aau dedi ki...

Benim arabam 2015 opel astra 1.4 turbo sedan vites alti led lamba nasil yaniyor veya varmi bilen varmi arkadaşlar

Unknown dedi ki...

Sedan araçlarda yok

Unknown dedi ki...

bu bc tuşu nerde bilen var mı . test modu etkin yazıyor ekranda ama bc tuşunu bulamadım